Hogyan működik a weboldal
Érdemes átolvasnod, mielőtt használni kezded az oldalt, sok hasznos információra tehetsz szert az oldal működése kapcsán
1
Összegyűjtöttük Neked az összes elérhető kuponos oldal szállodai ajánlatát, hogy Neked ne kelljen minden alkalommal minden kuponos oldalt végigbogarászni, ha a legjobb akciót, kupont keresed! Ha mégis találsz olyan kuponoldalt, amely ajánlatait nem találod a kínálatunkban, jelezd nekünk és máris felvesszük a kapcsolatot velük!
  Több olyan kuponos oldal van, akik a szállás ajánlatokra szakosodtak, de mi olyan oldalaktól is bekérjük a hotel ajánlatokat, akiknek nem ez a fő profiljuk.
2
FONTOS, hogy a kuponokat nem ezen a web oldalon tudod megvásárolni! Ha megtetszik egy akció, csak kattints rá és máris megnyílik a kupont kínáló web oldal a választott kuponnal!
  A kuponról minden részletes információt az ajánlatot kínáló kuponos oldalon találsz, így mielőtt megvásárolod mindenképpen olvasd át figyelmesen a kupon vásárlásának feltételeit és azok részletes tartalmát!
  Ha a konkrét akcióval, kuponnal kacsolatosan van kérdésed, akkor kérünk, hogy fordulj bizalommal az ajánlatot kínáló web oldal üzemeltetőjéhez, készséggel segítenek Neked! Ha ezen web oldal működésével kapcsolatos kérdésed, észrevételed van, írj nekünk bátran!
3
A WEB oldalon több olyan szolgáltatás van, ami a kényelmet biztosítja, de a használatukhoz regisztrálnod kell! pl. az ajánlatot elteheted későbbre, a szállodát kedvencnek jelölheted.
Működési szabályzatok, feltételek
A törvény által előírt működéssel és az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatokat találod itt
Általános Felhasználási Feltételek
Adatvédelmi Szabályzat